The Big Bang Theory – Lezárult a 9. évad

Az elmúlt években is jellemző volt a részek közötti erős hullámzás, ebben a szezonban különösen. Rengeteg szituációval olyan mértékben nem tudnak kezdeni semmi a készítők, hogy olykor már a műröhögés zavaró tud lenni. A társasság kemény magját nagyon visszafogják és ez érződik a poénokon is. Itt gondolok Sheldon-ra, akiből a különcségén kívül minden érdekesség lassan kialszik. Amy-vel való kapcsolatának szintet lépésével se sikerült semmi lelkesedést kihozni belőlem.

bscap1792

Olykor még Raj kapcsolati problémáit is érdekesebbnek találtam, ami elég szomorú. Howard életében újabb nagy változás várható és remek volt behoztak némi eltúlzott paranoiát is ezzel a képbe, hogy kicsit megdobják a hangulatot. Lenord és Penny is kellő hangsúlyt kapott az idén. Hogyan is működik együtt a párosuk. Az a gond az egésszel a karakterek kezelése túl felszínessé kezd válni és a szórakoztató faktor kárára megy mindez. Lassan nem tudok különbséget tenni, kockákat nézek vagy Így jártam anyátokkal.

bscap1793

A fináléval elvoltam, nem tekintjük annak. Az elkényelmesedés érződik. Fix a következő évad, miért is kellene az írószobában bárkinek is megerőltetni magát. Fő leadjanak valami sablonos anyagot, amely pár poént is tartalmaz, nehogy elfelejtsük, sitcomot nézzünk. Arra ott van a fizetett közönség, aki emlékezetet rá. Elég vegyes gondolatokat ébreszt az évad. Továbbra se lefele, se fölfele nem tart a színvonal, inkább kacsázik, így meg egy 5/10-nél jobbnál továbbra se látom ezt az évadot sem.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s