Agent Carter – A 2. évad és a sorozat lezárult

Az idei évad habkönnyűbbre sikeredett, mint az első. Így se volt probléma vele. A humor nagyon jó működött és többet is tartalmaztak a részek, ennek annyi hátránya volt mindössze, levették a súlyt a fő koncepcióról. Carter és Jarvis párosa továbbra is kiválóan működik. És a többi szereplőre se lehet panaszunk. A főgonosz viszont nem sikerült igazán rétegeltre. Motivációja nem volt szerteágazó. Közben találékonyan próbálták bemutatni a karaktert, ez nem fedte fel Wynn Everett színészi kvalitásait igazán.

bscap1836

Egy kerek történetet kapunk egy halvány cliffhangerrel, ami belefér ebbe a befejezésbe, végig gondoljuk, mivel idáig tartottak Peggy önálló kalandjai az ötvenes években. Valamilyen szinten le is zárhatjuk ezt a szakaszát az életének. Azért voltak, akik színesítették az évad palettáját, mint Dottie Underwood, Howard Stark. Ahogy Ana Jarvis pillanatai se elhanyagolhatóak. Kellemes kikapcsolódást volt képes nyújtani ez a társasság. Dolgozhattak volna még a forgatókönyvön azért.

bscap1837

Hiányérzetünk lehet ezzel a tíz résszel kapcsolatban. Annak viszont ajánlott program, akinek az előző évad bejött. A szórakozás garantált, nem is elégíti minden igényünk teljes mértékben. Érezhetően rövidebbre metszve talán jobban működtek volna az elemek. A nyújtással nem tudták kitölteni elég ötletesen a játékidőt, legalább üresjárat nem volt egyáltalán. Az is valami. Részemről egy 6/10-et ér az etap.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s