The Last Ship – Elkezdődött a 3. évad

Ez az a fajta sorozat, amellyel bármikor tehettünk próbát, mondjuk egy évad kimaradt, mivel semmi konkrét visszautalás nincs az előző évad, egyedül az adott események felvázolhatósága. Mivel igencsak érződött a reboot hatása a kezdésen, így a nem igazán mély karakterek érdektelenek voltak számomra most is, mint mikor legutóbb találkoztam velük. Felvázolták az évad vonalát nekünk, ez az alapozás viszont nem volt túl érdekfeszítő. Lényege annyi volt, előidézzenek egy kis távol-keleti konfliktust, amelyre lehet építeni.

bscap1842

Ami még valamennyire lekötött, némi akció és Bridget Regan jelenléte (ideje volna, saját sorozatot kapjon végre). Ezekre támaszkodva meg nem igazán érzem mérvadónak, folytatnom kellett újra a sorozatot. Izgulni úgysem fogok senkiért és a fontosabb szereplőknek se fog jelentősebb baja esni. Mellékágon azért lehet ritkítani. Ezzel se éri el azt a hatást, amely hosszútávon megfoghatna. Lehetőségek volnának, amik úgyse fogják azt az érzelmi hatást elérni, amely tényleg érdekessé varázsolhatná az eseményeket.

bscap1843

A diplomácia státusz bemutatása is sztereotip klisékre fókuszál, legyen kit hibáztatnunk a döntéseiért. Ezt valahogy felül próbálják az írók redukálni, nem túl eredetien. És ezek után nem igazán dőlök elégedetten hátra. Valami olyat kaptam volna az első negyven percben (dupla premier ellenére már a 2. rész sem érdekel), aminek a kibontása fikarcnyit is érdekelni fog. Hiányzik az a szórakoztató pop-corn jelleg, ami rávett, a gyengeségei ellenére is egy évadot végig néztem belőle. Kezdés részemről 5,5/10.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s