Roadies pilot

Elég klisés alapozás, tipikus karakterekkel és fájdalmasan felszínes, már-már rózsaszín képet festve magáról. Semmilyen téren nem kapunk legalább ebből a világból legalább egy szeletet, még verbálisan se képes legalább a munkálatokról említés szintjén se beszélni. Állandóan lényegtelen dolgokra terelik a témát, ami kifejezetten zavaró volt végig. Nem ennyire lepusztítottan az álmodozásról és azért csinálom, mert szeretem a zenét kijelentésekből kellene táplálkoznia a megnyilvánulásoknak.

bscap1870

Sajnos felesleges konfliktus generálásra is volt itt példa, amely semmilyen érzelmi impulzust nem volt képes kiváltani, mivel érződött, felvetették a dolgot, már a történetbe nem igazán kívánták beépíteni. A kicsit túlzott rajongás is már megmutatkozik, amivel nem volna baj, nem kezelték volna az írók ennyire következetlenül a helyzetet. És ezek után túl jónak érzem a színészi gárdát erre az elfojtott szerepekre. Gondolok Luke Wilson, Carla Gugino és Imogen Poots játékára. Semmi megerőltetéssel nem jár számukra előadni a kidolgozatlan karaktereiket.

bscap1871

Rettentő sok hiányosság, szakmaiatlan viselkedés és más tömérdek hibák rontják el az egészet és ezek után annyi kevés számomra a folytatáshoz, szimpatikusak a szereplők. Ez már a trailerekből lejött. Ennél azért érdekesebben kellett volna bemutatni. Mennyire életszagú ez, legfeljebb a fizetési csekkek kezeléséből derül ki. Más földhöz ragadt momentum nem tükrözi, bármi köze volna ahhoz, amit megpróbálnak bemutatni nekünk. Így meg nem túl jó kezdő hangot sikerült megütnie Cameron Crowe nevével fémjelzetten. Az értékelésem ezekből a szempontokból nem jobb 5/10-nél.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s