Titkok és Hazugságok – Elkezdődött a 2. évad

Remek példa, hogyan lehet mindazt mellőzni, amitől az első évad működőképes tudott lenni. Cornell nyomozón kívül minden szereplő az alapokról indul. És a negyven perces kezdés nem igazán képes megalapozni a folytatásnak. A fő probléma, eleve megfoszt a történetvezetés a felvezetés lehetőségétől a feleslegesen ható flashback áradat közepette, így nem igazán képes az ember senkivel azonosulni, ami miatt elveszíthetjük könnyen az érdeklődést az ügy iránt.

bscap1888

A megfordított gyanakvás látszólag működőképes lehetne, hogy arra várnak, mivel áll elő a nyomozónő. Végül a kiszámítható panelek sikeresen szétzúzzák a keltett illúziót és nem igazán fog érdekesnek hatni ez alapján a végeredmény. Az újabb pofátlanság teteje, ismét a heti rész mellé tehető webepizód plusz információval szolgál, amely bőven elférne az epizódon belül is. Nem értem, konkrét fejleményeket miért kell ennyire elkülönítetten kezelni. Ettől nem lesz rejtélyesebb az évad.

bscap1887

Nagyon vakfolton haladnak a szálak és feldobni egy semmiből előhúzott dolgot még inkább az érezteti az írószobában nem voltak a helyzet magaslatán, mikor a felvezetést kitalálták. Így viszont bele a bizonytalanba, hátha képes lesz legalább hasonlóra, mint az előző etap. Ahhoz viszont jobban kellene kezelni a plot-ot, ami nem történik meg egyelőre. Ezzel a meggondolatlan lépésekkel meg nem fognak senki olyat megnyerni, netán komolyabban érdeklődne az új szituáció iránt, amely nem túl egyedi tálalást kapott. Részemről 6/10.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s