South Park – Elkezdődött a 20. évad

Két éve elkezdte a sorozat, hogy átívelős évadokat készít az aktuális témákból, míg eddig kiforratlannak tűnt az egész koncepció, idén egy nagyon jól átgondolt felvezető jellegű évadnyitó részt sikerült a készítőknek összehoznia. És a tavaly megkezdett szálak ügyesen tovább lettek gondolva. Talán idén egy igazi katartikus évadot fogunk kapni. Mivel eddig a végső csattanók ezzel az új formulával teljesen elmaradtak.

bscap1897

Végig érződött, ez a rész egy nagyobb dolog része. Teljesen mellőzve az epizodikusság utolsó megmaradt pontját is, a szérializáltság kiteljesedetté vált. És igazán fel tudták végre kelteni az én érdeklődésemet is a folytatás iránt. Reménykedem benne, nem kell újabb csalódásként elkönyvelnem ezt a próbálkozást és képes lesz két évtized után felnőni a jelenleg legfrissebb sorozat, a Rick and Morty szintjére.

bscap1898

Mivel az elmúlt évtizedben nálam egyáltalán nem volt top széria a South Park. Lehetőség van rá, ez megváltozzon és beálljak a sorba, akik dicsőítik már egy ideje az új formulát. Beérjen igazán ez a gyümölcs, még sok elgondolkodtató elképzelést kell nyomatékosítaniuk, megkapjam a sorozattól régen megszokott már hosszú ideje várt újabb csattanóját. Kár volna ezt a lehetőséget elszúrni. Kezdés 7/10. Az új évadot a magyar sugárzással fogom figyelemmel követni. Most mindenkinek a szinkronhangja helyén volt.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s