The Big Bang Theory – Elkezdődött a 10. évad

A hibái ellenére kellő mértékben tudtam élvezni ezt az évadnyitót. Vendégszereplőkből túltengés volt, így az újonnan érkezettek nem igazán kaptak teret. Főként Katey Segal belépője lehetett volna emlékezetesebb. Sheldon a rész alatt szállította a kínos pillanatokat, talán ezért is tudtam rajta szórakozni, míg a többi szereplő eléggé kispadra lett ültetve most. Howard-Raj vonal elég leheletnyire sikeredett.

bscap1899

Még mindig el lehet ütni az időt ennyi év után is vele, már nem igazán ragyog a sorozat régi fényében. Meddig tudják még ez húzni, nem tudni. Minden megegyezés kérdése. A jövője még nincs kőbe vésve a folytatásnak. A nézettségi mutatók, meg a három főszereplő gázsija arra enged következtetni, hogy nem biztos így bevállalják a készítők a 11. évadot végül.

bscap1900

Mit lehet még az újabb esküvőn kívül összehozni? Akiknek még nem kötötték be a fejét, sorra kerülnek, a jelenlegi házasokra meg gyermekáldás vár. Sokaknak nem jön be már ez a romkom vonal, amelyet a női szereplők előtérbe tolása óta sokan nehezményeznek. Fő, engem még mindig képes szórakoztatni és nem érzem idő vesztegetésnek, rászánok heti egy alkalmat. Jelenleg annyi változott, teljesen mindegy, az amerikai sugárzást vagy a magyart követem. Mivel nem érkezik az új évad jövő héten hazai csatornára, így maradok eredeti nyelven a részeknél, kivéve, nem halmozódnak úgy fel a részek, már beéri a magyar sugárzás. A kezdés számomra egy elfogadható 6,5/10-et hozott.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s