Ash vs. Evil Dead – Elkezdődött a 2. évad

Kezdetét vette az idei kis-képernyős gorefest. Ahol maszkmesterek tevékenykednek és a klasszikusabb trancsírhoz nyúlnak a maga vérbő állagában, nem mindent a számítógépre támaszkodva oldanak meg. Igen szórakoztató volt az első kör a maga elvetemült állapotában. A kis csapat ismét összeállt, hogy megküzdjön az újabb gonosz haddal. Amiből Lucy Lawless se hiányozhatott. A kaland a lazítást Ashék részéről erre az évadra még biztosan parkolópályára tette.

bscap1913

Ez a bélfürdő biztos nem fog megállni jövőre sem, már A sötétség serege jogai is a sorozat készítőihez kerültek. Lehet fantáziálni, mit lehet még kihozni amúgy is faék egyszerű, nagyon elszállt koncepcióból. A filmeken kívül még ott vannak persze a képregények, így van miből meríteni bőven. A csavaros észjárást nem ennél a fajta műfajú horror-mókánál kell keresni, amelynél utóbbiból egyelőre több van, mint feszült jelenetekből. Azért ez se rossz, visszahúzó erőként hasson.

bscap1912

Van min csámcsogni. Amíg ennyire rátermettek a karakterek és nem félnek bepiszkolni a kezüket. Az akcióorgia meg megadja a kellő lendületet ahhoz, hogy tényleg elrepüljön lazán ez a fél óra. És kicsit lepihenhettünk két láncfűrész olajozás között, hogy tényleg húsba vágó legyen a folytatás. Meglátjuk, mit lehet még ebből összelapátolni, már ennyire össze mocskolták nekünk egyből a padlót. Kezdés 7/10 simán.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s