Frequency pilot

Az előzetesből már éreztem, az azonos című film szilárd alapjai alapján nem lehet elrontani a sorozatverziót első nekifutásra. Kellett is negyedóra, felmelegedjen a történet, ahogy létrejön a kapcsolat egyből képes elkapni érzelmileg. Igen sok hasonlóság van a két médium szerkezetében, végeredményben a szereplők közötti kémia maximálisan működik. Más kérdés hosszútávon nem-e fog végül kifulladni ez a sztori. Ez már inkább a készítőkön múlik, mivel a szituáció újraébresztése remekül végig gördül.

bscap1918

És evvel a képletesen értelmezhető időutazási anomáliával kitűnően operál, ahogy létrehozza a koharens kölcsönhatást az idősíkok között. Az ismerős elemek ellenére bőven ráhangolt annyira, hogy azonnal indítanám akár a folytatást. Mivel egyelőre egy szakaszon van túl a történet. Mekkora léptékekben fog tovább haladni, az még más kérdés. Nem igazán állapítható előre meg. Viszont születhetnek újabbnál újabb kihívások a szereplők helyzetében, hogyan lehet még formálni ezt az egymásra kiható változáshullámot.

bscap1917

Aki esetleg nem ismerné a sztorit, valami pillangóhatás szerűt képzeljen el, avagy egy pillangó szárnyának rezdülései lavinákat indíthatnak el. És ezeket a félresikerült helyzeteket kell megoldani vagy kijavítani. Egy elég érdekes szitut és pár érdekes alapszituációt sikerült elültetni, amelyek kibontásra várnak. A teljes áthidalást követően nem tudni mit lehetne mondjuk a felszínre hozni még. Ezt nem az én reszortom eldönteni. Nálam fő, tartsák a szintet és a lépések átgondoltságról árulkodjanak. Részemről 7,5/10.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s