Westworld pilot

Egy klasszikus film újragondolása, amelynek a koncepciója sokkal kézzel foghatóban hat, mint akkoriban. A vadnyugati hangulat megalapozása, mögöttes modern technika bemutatása mind két részre osztja a központi témát.  Jonathan Nolan ismét belenyúlt a tutiba. A megvalósítás és a színészi játékok nagyon idomulnak az interpretált környezetbe. És minden szereplőnek meg van a saját története. Kicsit olyan, mintha a húsvér alakok egy realizált játéktérre tévedtek volna.

bscap1919

Az egész mögött megbújó rejtély, amely a beütött anomáliák fejtenek majd ki, valami igazán komplex és nagy volumenű  felé tartson. Igazán felmérhessük ennek a világnak az eldugott szegmenseit. A valódi szellem melyik elrejtett ponton nyilvánul meg. Ennek az egésznek a komplexitását szilárd alapokra helyezve kapjuk, ahonnan kibontakozhat az irányvonal bármerre víve a cselekményt. És talán a biztosíték is elszállhat következtetés képen, felborítva a teljes mechanikus folyamatot.

bscap1920

Két rész alapján igen erős képet ad, mennyire is kiváló darabbal szolgálhatunk ismét az HBO által. Hogyan határozzuk meg annak a mikéntjét, ahogy a különböző interakciók folyamodványai megjelennek előttünk, valami igazán meghatározó darabbal gazdagíthassuk élménylistánkat. Mivel igazán pazar és szép ívelten lettek az eddig látottak felépítve és a folytatásoknál se számítok kevesebbre. Simán hozta számomra a 8,5/10-et.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s