No Tomorrow pilot

Nem tudom idén ősszel mi történt a CW-vel, mivel most nagyon toppon van. Szokatlan formulájú romantikus komédiákból már fut ezen kívül kettő a csatornán, mégis eddig ez tűnik a legnormálisabbnak. A szereplők szerethetőek, a helyzeteik szórakoztatóak. És a bakancslistás dolog ad kellő pluszt az egésznek, hogy egy kifejezetten érdekes történetet körítsen nekünk, amivel nem tudunk betelni. Negyven perc elég volt, hogy úgy érzem kötődök a sorozathoz. Mindez a remek tálalásnak köszönhető.

bscap1936

Hellyel-közzel felbukkanó kliséket remekül kezelik. Egyáltalán nem válik egyik jelenet se kínossá. Pont meghúzza azt a határt, hogy akárki számára fogyasztható legyen. Joshua Sasse volt már maffiózó, hősszerelmes lovag. A mostani figurája az a kifejezetten öntörvényű álompasi, akivel nem csak a női nézők, hanem a férfiak is egyaránt szimpatizálni fognak. Tori Anderson-ről az első benyomás teljes mértékben pozitív. Előtte nem találkoztam vele sehol. Hozza az egész rész azt a hangulatot, amit már az előzetes kínált.

bscap1935

Működnek a páros között és a környezetükben az interakciók és párbeszédek. Az írói döntések jól át lettek ültetve a karakterekbe és egytől egyig élettel teliek. Ritka darabok egyike, amely megtekintését követően garantáltan feldobja a napodat. Nálam manapság ritka, úgy állok fel bármi elől, hogy fülig ér utána a szám. Ennél több meg nem is kell. Tényleg képesek lesznek ezt a érzelmi lendületet hosszútávon fönn tartani. Jó nézni, na. 8/10.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s