Aranyélet – Elkezdődött a 2. évad

Nagyon alapozás jellegű volt az évadkezdés. Több szálat is felvezettek nekünk, amelyek érdekesek lehetnek idővel. Flashbackekkel próbáltak még frissíteni a sorozatot. Egyelőre ezeknek a jeleneteknek nem túl sok funkciójuk van. A rész első fele így elég átlagos volt. Nem túlzottan adta magát a helyzet, míg a maradék játékidőben belebegtettek pár érdekes dolgot, amely javított az eddigi képen. Eleve semmi problémám az építkező történettel, azért elkélt volna már az elején egy kezdő lendület.

bscap1937

Az előző évad eseményeit tovább fogják tetőzni és lesznek még itt érdekes pillanatok. A karakterek hűek marattak magukhoz. Mindenki hozta a megszokott formáját, pár jelenetben legalábbis brillírozhatott e téren. Még mindig nem tudom, mennyire lesz képes a kezdeti botlások után az előző évad árnyékából kilépni. A lehetőségek adottak, felülteljesítsen az eddigieken, viszont ebből mennyit fog beváltani, más kérdés. Jelenleg a leggyengébb karakter szálára próbáltak leginkább ráerősíteni. Remélhetőleg jól fog elsülni.

bscap1938

Amennyire szerteágazónak tűnik az eleje, várhatóan, úgy fognak egymáshoz közelíteni az adott szálak. Igaz, még egy-kettőnek meg kell találnia a megfelelő hangsúlyt, hogy működjenek idővel. A sorsok alakulása és változása kényszermegoldásokat fognak szülni végül. Bizakodom a jobb folytatásban. Még van mit bizonyítania a készítőknek, valami rendkívülit kapjunk, amelyet emlegetni fogunk. Majd meglátjuk. Részemről a kezdés nem egy túl izmos 6,5/10-et hozott.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s