The Walking Dead 7×03 – Kényszer

Kinek volt vajon nagyobb, nekünk vagy a szereplőknek? Nem igazán képesek a készítők élvezetesen a karaktereket árnyalni. Inkább kaptunk egy semmit mondó részt, amellyel nem megyünk ám messzire. Egy remek építkezés helyet a hétről hétre való hullámzó minőséget kapunk. A jelenetekben meg elkélne valami feszültség, amit egyáltalán nem képesek hozni semmilyen formában sem. Ezzel meg nehéz kibékülni, mikor minden adott, mégsem tudnak mit kezdeni a helyzettel.

bscap1940

Mikor fog érdemleges változás történni végre, arra várhatunk, már ott tartunk, a jelenlegi gárda még normális finálét vagy évadnyitót se képes írni. Mit várjunk akkor a többi résztől felesleges időhúzáson kívül. Továbbra se átgondoltságról árulkodnak a képsorok. Inkább céltalan kóborlásról. Így meg nem lehet elcsapni a játékidőt, ahogy eleve teszik. Alaptalan dolgokkal próbálnak bármit is elérni, amivel lehetetlen bármit is kihozni ebből. Spoileresen folytatom.

bscap1941

Dwight karakterét próbálták itt nekünk árnyalni, sikertelenül. Hátha lesz ebből egyszer valami alapon, hogy végül melyik oldalt is választja. Daryl megtörésének folyamata eredménytelenségen felül teljesen ötletelen is volt egyben. Negan meg mindenhova kéz a kézben jár Lucille-lel. Mikor lesz végre több rétűbb, egyelőre nem lehet eldönteni. Hosszú ideig csinálják ezt a májerkedést vele, idővel nem lesz több egy vigyorgó pojácánál. Idő lenne rá, mint a tenger. Hasznosan is kellene bánni vele, hogy ne laposodjanak el az elnyomók.

bscap1939

A jövő heti hosszabb játékidő se adott bizakodásra okot, mivel az írószobában keresendő még mindig a probléma. Amíg ott nem lesznek képesen normális részeket összehozni, addig fejetlenség fog uralkodni hosszú távon. Ami ellen tenni kellene. Ezt orvosolni, viszont belátással kellene lenni magukra a készítőknek, hogy maguk mögött hagyják ezt a rossz tendenciát. 6/10.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s