The Walking Dead 7×05 – Kétségek között

Hiába szépítjük a dolgot. Az amúgy sem túl izmos évad leggyengébb részét hozta a héten. És állítólag a következő felvonás még érdektelenebb lesz. Szinte már minden alkalommal felmerül az írók fakezűsége, amely kinyír minden épkézláb próbálkozást és a semmiből érkező megoldásoknak adja át a terepet. Amikkel már tele a padlás. Így meg győzzük kivárni a félévad finálét. Lassan ott tartunk, nem érdemes minden egyes részre időt szánni, mivel nem vezetnek igazán sehová.

bscap1945

Állítólag itt radikális változások történtek a közösségek életében, mégsem érezzük ezt a jelenetek nézése közben. Miért van ez? A hiba az egész előadásmódjában keresendő. Így meg nehéz ugrálni bármi miatt is, a látottak egy minimális lelkesedést se képesek kiváltani. Lassan ott tartunk, hogy a fű növésének megfigyelése több cselekménnyel jár, mint ami ebben az apokaliptikus világban történik. A szálak, amelyek érdekesek volnának, vagy nem kerülnek elő egy darabig, vagy csak ígéret szintjén vannak jelen. Ez meg nem jósol túl sok jót. Spoileresen folytatom.

bscap1946

Múlt hét után a második fosztogatást nézhettük végig zsinórban. Voltak ezen jeleneteknek jó pillanatai, azon felül nagy önismétlés volt az egész. A kívülállók maradnak vagy sem dilemma mellett. Nagyon nem akar semmi érdekes történni. Jézus és Carl háztűznézője talán érdekesebb lesz kicsivel. Azzal viszont még mindig nem vagyok kibékülve, megváratnak a fejleményekkel. Az itt látottak még egy mellékszál kitöltésére is kevesek voltak. A nyilvánvalót újból eljátszották nekünk, ami igen csak élményromboló.

bscap1947

Ez a jóban rosszban miliő se adott semmit a végén hozzá. Ahogy a mindenki meghunyászkodik sem volt már semmilyen formában nyomatékosíthatónak mondható. A klisés karakterpillanatok meg merően elapasztják még ez a lassan csordogáló csermelyt is, amit próbálnak belénk plántálni az írók. Közben felesleges erőlködés részükről. Ezt nem így kellene kezelni. Úgysem én döntök a végeredményem. Egyedül azon filózhatok, még meddig tűrőm ezt a balgaságot. 5/10.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s