The Walking Dead 7×06 – Kitérő

Az évad szétszabdaltsága egyre zavaróbb, mivel tudjuk, hogy a félévad finálé sem fog jelentős változást hozni. Közben próbálják tágítani a világot, mégsem ad az összképhez semmit. Inkább felesleges kitérő, aminél reménykedünk végig (legalább is én), hogy valami jelentősége lesz a későbbiekben a fő sodort illetően. Inkább elkülönül az eddigi eseményektől valamilyen szinten. Érdekes momentumok akadtak. Ezekre viszont egyáltalán nem lehet építeni semmilyen mértékben, mivé látszólag elvágják ezt a vonalat.

bscap1951

Bármilyen közösséget ismerünk meg, többség igen szürkének mondható általában. Lényegében működik valamennyire, belátást nyerünk az indokaik mivoltába. Milyen formába is mutatkozik meg az egész. Ahogy a karakterek közötti interakció kiindul és eljut egy elvárható pontra, amivel persze nem akar messzemenően tervezni. Inkább zárós határidőn belül elvágni az egészet. Így meg mire számítsunk a jövőben, amíg a jelenlegi vezetés hasonlóan áll a dolgokhoz. Spoileresen folytatom.

bscap1953

Tara jobb húsba van, ahhoz képest, mint emlékeztem. Ilyesmin meg felesleges fennakadni. A menekült nők csoportjában uralkodó bizalmatlanság az idegenek felé érthető. Sejthető volt, hogy Negan tizedelte meg őket. Viszont a lány visszatérése Alexandriába és a látott fegyverek elhallgatása szerintem nem lezárt ügy. Talán az évad második felébe visszatérnek rá. Nagyon lutri ez az egész eddig. Idén annyival be kell érnünk, megismerjük a baseball ütős pojáca székhelyét.

bscap1952

Most egyáltalán nem hiányzott a jelenléte. Valahogy jobban működött, mikor még teljesen háttérbe volt Negan. És az egész hiba a forgatókönyv kivitelezésében keresendő, amely az írók sara egyaránt. Mikor ismét egy remek koncepciók vágnak el előttünk, amelynek nem tulajdonítunk túl sok mindent, mivel úgysem fognak látszólag élni vele vagy talán igen valamikor. Eljátssza folyamatosan az esélyeit a sorozat. Ami mellett egyre nehezebb elmenni és kitérni előle.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s