The Walking Dead 7×07 – Újabb kitérő

Őszintén azt se tudom, hová tegyem a sorozatot. Az aktuális résszel kapcsolatban vegyesek az érzéseim. Ahogy volt jó pillanata, ugyanúgy akadt rossz is. Az ismételten kibővített játékidő szintén a szponzoroknak szólt, nem a nézőknek. Sejthető volt, nem a merészségében fog az évad első fele kimerülni. Inkább az időhúzásban. Köszönhető a túl sok szálnak, amire heti egy részt szánnak. Az aktuális eseményeket is okosabban megoldhatták volna. Mellette váltották a random jelenetek.

bscap1958

Elég nagy csapdába vergődik eddig itt az évad és nem képes ezt eléggé átgondoltam elrukkolni vele. Próbálnak árnyalni, mégis sikertelenül, mivel teljesen irrelevánssá tesznek olyan pillanatokat, amik sokkal jobban működnének, nem úgy tálalnák, ahogy, ezzel meg nem igazán lehet kibékülni. Így meg az újabb léptékű öngóllal lehetünk gazdagabbak. Amit egyáltalán nem tekinthetünk erénynek. Ezzel meg az írók kezdjenek, amit akarnak. Nem jó kilátások. Spoileresen folytatom.

bscap1959

Carl megmakacsolta magát és felesleges hősködött, ezután Negan végig invitálta őt az alattvalói birodalmán. Nem volna semmi gond ezzel, nem ennyire túljátszott lenne az egész. Jeffrey Dean Morgan játéka kiváló volna, nem lenne ennyire berögzülten önismétlő. A környezet reakciója és a teljes övezet interakciója túlon túl már tipikusnak mondható. Az alexandiriai produktuma is inkább felesleges erőlködés, mint dicsérdem. Ezzel meg nem tudok semmit kezdeni.

bscap1960

Annyiszor lehetne szemrehányás tenni a készítőknek. A finálé előtt felesleges. Lesz, amilyen lesz, úgyis ott leszünk a sokat látó reményünkkel 2017-ben. És jelenleg a sorozat erre alapozz. A heti mézesmadzag megvan és azt hiszik ez elég, míg nem vesztességes jelentősen a sorozat, úgysem kapnak észbe és ezen rugózni felesleges. Inkább panaszáradat tölti ki a sorokat.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s