2017. január sorozatpremierei

Rengeteg visszatérő és pár érdekes új sorozat várható. Ebben a posztban az utóbbival szeretnék inkább foglalkozni. Főleg azokkal a szériákkal, amelyek érdekesnek tűnhetnek és érdemes lehet esetleg felfedezni.  A többi sorozat premierdátumát előző nap megosztottam már veletek. Lássuk milyen ínyencségekre lett itten számítani.

Emerald City

Január 6.

Évek óta tolódott ez a projekt az NBC-n. Végül csak elkészült. Remélem, igazi fantasy-mese fog kerekedni Óz ismert történetéből, teljesen új köntösbe bújtatva. Előzetes itt.

emerald-city

Taboo

Január 7.

Egy 19. századi konfliktusba vezet be minket Tom Hardy új sorozata, amely Amerika és Anglia között kezd kiéleződni. Előzetes itt.

Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events

Január 13.

Már mozivásznon egyszer feldolgozott történet sorozatverziójában Neil Patrick Harris kapta a főszerepet. Előzetes alapján legalább azt hozni fogja, mint a film.

Six

Január 18.

Walton Goggins beállt a hadseregbe közel-keleten. A békefenntartáson kívül más nehézségekkel is szembetalálja csapatával magát. Előzetes itt.

Brussel

Január 20.

Aktuálisabbat nem is találhattak volna egy minőségi politikai drámához, mint az Uniót egyik legtöbbet foglalkoztatott téma feldolgozása és ezen keresztül bemutatva az egész mechanizmust, kellően ledöbbentve a nézőket. Az előzetesek meggyőztek, valami érdekes van érkezőben.

Riverdale

Január 26.

A CW-ben ősz óta nagyon bizakodom. Ebben a rejtélyesnek szánt sorozatban a tini-vonal erősebb lesz a többi újonchoz képest, mellette talán elég erős történet jöhet létre. Ki tudja? Előzetes itt.

Taken

Január 27.

Ami nem működött a filmfolytatásokban, talán az NBC sorozatában fog. A legutóbbi előzetes alapján bizakodok egy élvezetes akció-thrillert kapunk. Mivel elkélne a kis-képernyőn ez a fajta kikapcsolódás.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s