Képregényfilmek 2017

Voltak tavaly kellemes meglepetések és csalódások is egyaránt. És ez az egész blockbuster szekcióra érvényes volt az elmúlt évben. Azért még bizakodom az új év képregényes adaptációiban, most sikerül valami tartósan szórakoztatót összehozniuk. Több alkotás még mindig hoz annyit a konyhára, megérje ezeket a produkciókat legyártani, meg is bukik jó pár kritikailag végül. A Disney-Marvel-lal szemben a DC-Warner kapkodása és erőlködése érezhető volt az elmúlt szezonba, remélhetőleg, jobban sikerült a soron következő két darab. Ahogy az aktuális Marvel filmeknek is jobban koncentrálniuk kell, milyen eredményt mutatnak fel. Reméljük a legjobbakat.

Logan

Amerikai premier: 2017. március 3.

Az Old Man Logan-t (Kingpin jóvoltából az újságárusoknál a képregény is megjelenik) vette alapjául Hugh Jackman búcsúzásához a karaktertől. Elég ígéretes az előzetes. Talán tényleg méltó lezárása lesz ennek az útnak.

logan

Páncélba zárt szellem

Magyar premier: 2017. március 30.

A sikeres manga és anime után érkezik az amerikai élőszereplős remake, amelyben jó pár jelenet visszaköszön Scarlett Johansson-nal a középpontban. Egyelőre előzetes alapján túl sok következtetést nem lehet levonni.

A galaxis őrzői vol. 2

Magyar premier: 2017. május 4.

Az első részt nem éreztem kiemelkedőnek. Nem is szórakoztatott. A rajzfilmsorozat viszont meg tudott ezeknek a kritériumoknak felelni. Az előzetes alapján bizakodom, jobb lesz a második mozi is.

Wonder Woman

Amerikai premier: 2017. június 2.

A DC szuperhős csapatának legismertebb női alakja megkapta az önálló filmjét, melyben megismerhetjük történetét. Előzetes itt.

Transformers Az Utolsó Lovag

Amerikai premier: 2017. június 23.

A legkevésbé érthetetlen a sikere ennek a szériának. Kaptafa az egész. Látványosak az akció, viszont a történet bugyuta mindnek (ennél még csak a Tini Nindzsa mozik elkeserítőbbek). Univerzum-építést terveznek egy ideje, ahhoz egy normális író-rendező gárda kellene, abból viszont hiány van a produkción belül. Így marad az üres váz. Előzetes itt.

Pókember: Hazatérés

Amerikai premier: 2017. július 7.

A Polgárháborúban jól sült el az új Pókember. Azért biztosra mentek az érkező filmmel kapcsolatban. Megtámogatták egy Tony Stark-kal. Az előzetes után bizakodó vagyok.

Thor: Ragnarok

Amerikai premier: 2017. november 3.

Még mozgóképes anyag nincs róla, viszont elég fontos esemény lesz a viharisten életében és ebben a csatában Hulk is részt vesz, megkapva Planet Hulk-os öltözékét is mellé. Szórakoztató darabnak ígérkezik.

Igazság Ligája

Amerikai premier: 2017. november 17.

A DC ismert csapata összeáll. Még egyelőre egy előzetest láthattunk. Láthatólag a BvS-sel ellentétben a komor jeleneteket könnyedebbekkel igyekeznek ellensúlyozni.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s