The Mick pilot

Ma már tévében és mozivásznon is egyre inkább mond fuccsot a humor. Így leginkább az elvetemültebb, tapló poénok maradnak. Amiben nem fukarkodik már a pilot sem. A testvére rá hagyja az elkényeztettet kölköket a nem törődöm,  öntörvényű nénikéjükre. Miközben valószínű, nem térnek vissza többet a szülők, már a nyomukban a törvény. A felütés nem túl eredeti, a durva poénok miatt mégis szórakoztató végig. És a karakterek is a tipikusságukból adódóan mégis próbálnak sajátosan viselkedni.

bscap1995

Késztetést egyelőre nem érzek a folytatásra. Viszont az sincs kizárva, egyszer ismét előveszem, az évad hoz egy hasonló tendenciát. Az is benne van a pakliban, nagyon hamar el fog laposodni és nem fogom bánni, hogy kihagytam. Ahogy évekkel ezelőtt a Suburgatory esetében történt. Nem jelent semmit, összehoztak beugróként egy könnyen fogyasztható húsz percet, persze, aki vevők erre egyaránt. Én vakon meg nem szeretek egy sitcom nézésébe belemenni.

bscap1996

Talán ez az egyik műfaj, aminek hiába vannak különböző válfajai, mégsem tudom megtalálni a számomra igazán megfelelőt, amit hetibe nézhetnék. És ez az eshetőség itt is igen erősen fenn áll. Hosszútávon kreatív és változatosan szórakoztató maradhasson, kell az a fajta extra adalék bele, ami nélkül nem fog működni tartósan a kialakított kép fenntartása. Egyáltalán ez az írók terve, nem pedig a szoros összeboronálás, hátha kiváltanak valami érzelmi kötödést is a nézőből, aminek a túlzásba vitele nem lenne túl szerencsés. Részemről a kezdés egy 7/10-et ért.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s