Taboo pilot

Egy érdekes alapszituáció, amelyet annyira dögunalmasan sikerült tálalni, nem Tom Hardy lenne a főszerelője az egésznek, nem hinném, megnéztem volna a második részt. Egyedül az ő karaktere képes valamennyire érdekessé tenni az itteni huzavonát, ami egy földdarabért zajlik. Az egész látszólag annyira kaotikusan akar lecsapódni, hogy a végén nem igazán tudok elmélyülni az egész történetben. Nem találom sehol a kapaszkodót, közben rendületlen kerestem végig az eddig lefutott két órában.

bscap1997

A korkép kellően nyomasztó, amit itt a XIX. század elejével  ábrázolni akarnak, mégsem jön át az egésznek a kellő érzete. Feldobnak a készítők folyton magas labdákat, amelyek pár rész múlva talán eredményes célt érnek. Viszont az egész szituációt képtelenek igazán emberközelivé tenni, aminek hiányában tényleg külső szemlélői maradunk az eseményeknek, melyek egyelőre nem nyomatékosítottak semmi hízelgőt számomra. Ez meg nem más, mint üres ígérgetések, amelyek részemről elfogadhatatlanok.

bscap1998

Nem tudom mi az egész koncepció kimenetelének terve, ahhoz hogy részről részre vakon találgassak és várjam, felbukkanjon a tartalom is az eddig lefektetett pozíciókon túl, nem igazán látni ezt előre, mennyire válhat okafogyottá talán ez a viaskodás, amit prezentálni kívánnak nekünk. Nem képesek az egész miértjét normálisan feltárni, könnyen felejthetővé válhat egy e fajta sejtelmeskedés. A kezdés részemről 6,5/10.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s