Lethal Weapon pilot

A mozifilmek egyik legmeghatározóbb zsarupárosát előszedni és más színészekkel megtestesíteni, szentségtörésnek tűnhet. Az ősszel indult új sorozat készítői mégis képesek voltak átültetni a karaktereket ebbe a formába. Kicsit más is, mint az eredeti, talán ezért is működik jól. Az alapokon kívül nem akarták az eddigi filmeket lemásolni, ami nagy erényre vall. Sikeresen elvonatkoztattak tőle egyelőre. Ilyenkor merül fel bennem, miért nem néztem bele rögtön.

bscap2001

Murtaugh-ot Damon Wayans-re szabták, így kicsit fiatalosabbá is vált a karaktere, azért a tapasztalattal és korral járó óvatosság is ugyanúgy jelleme része. Clayne Crawford Riggs-sze is visszafogottabb a filmekhez képest. Nem is annyira harsány, talán kicsit több komolyságot kapott, ami szintén nem sült el rosszul. A helyzetek kelően eszementek és szórakoztatóak. Rendesen sikerült az arányokat összehozni. Nem mindent a poénkodásra tettek fel.

bscap2002

Egy kellemes heti szórakozást jelenthet mindenki számára. Alacsonyak voltak az elvárásaim, így elég kellemes meglepetés volt számomra már a kezdés. Ott megvettek már a folytatásra. Szóval tényleg nem lehet okom a panaszra. Úgy látszik az országos szezon eddigi friss darabjai remek kezdőlökést adtak a lombhullató időszaknak. Az előző évek csalódásaiból kiindulva nem véletlenül voltam ezzel is kicsit óvatosabb, mielőtt meglestem volna. Számomra egy 7/10-es indítókörnek megfelelt.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s