The Exorcist pilot

Egy olyan klasszikust gondoltak újra, aminek elismerem az erényeit, mégsem tartok nagyra, kivágott jelenetek között azért akad is hatásos. Eleve engem az ördögűzős téma nem köt le alapjáraton, nem képesek valami plusszal is szolgálni a készítők. A Fox ősszel debütált sorozata nem igazán keltette fel a premierkor az érdeklődésem. Így utólag, gondoltam teszek vele egy próbát. Hátha ráhangolódom. Az első benyomás biztató, viszont közel sem elég még, hogy érdemesnek érezzem a pótlását.

bscap2006

Próbálták a film hangulatát valamennyire megidézni. Mégis tovább gondolni az egészet. Látványos betekintést nem kaptunk, amely várhatóan ki fog majd a későbbiekben bontakozni. Látszik van elég anyag a történetben, esetleg ezt az egészet nem nyújtják túl és haladni is fognak az események előre, nem pedig körbe-körbe. Ez meg a kezdés alapján nem igazán lehet leszűrni, mennyire lesz képes hosszútávon lekötni engemet ez a sorozat. A karaktereknél még csak a felszínt kapargatjuk.

bscap2007

Nem tudni melyik fog előbb megtörni. A főszereplő szkepticizmusa vagy az enyém. Én előbbire tippelnék. Valahogy nem érzem egyelőre, átjárná a lüktető energia a jeleneteket, amelyek igazán feszültséget tudnának okozni. Még az elején túlzott volna várni, elragadjon magával ez a fajta szorongató érzés. Sok reményt azért nem fűzök a folytatáshoz. Azért meglátom a következő részek alapján, mennyire érdemes foglalkozni vele. A kezdés részemről 6,5/10-et hozott.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s