Február sorozatpremierei

Túl vagyunk az évet bemelegítő januáron. Még maradt nálam pár premier a fiókban. Az eddig látott felhozatalból nem született egyelőre új kedvenc, azért még változhat a dolog. A héten meg kezdett olvadással a sorozatok áradása megkezdődött. Most már lesz pár olyan sorozat, amelynek a fejleményeire kíváncsiak leszünk és olyan is akad, amit nagy nehezen, azért még megtűrünk egy darabig a sorban. Lássuk mennyire lesz változatos akkor ez a hónap.

The 100

Február 1.

Ki is ment a fejemből, minap már meg volt a premier. Nem nagy izgatottsággal vártam a 4. évadot. És egyik előzetes se győzött meg az ellenkezőjéről. Talán a sorozat rácáfol önmagára-

the100-news

Powerless

Február 2.

A szuperhősök után eltakarító brigád megérkezett. Remélem kellően szórakoztató darabbal lesz dolgunk. Előzetes itt.

Training Day

Február 2.

Ismét egy film sorozatváltozatával van dolgunk. Két nagy név és a remekül rájuk írt karakterek tették emlékezetessé David Ayer irományát. Május óta előzetes nem láttam, így már nem rémlik, mit kellene tőle várnom. Jó lenne, megint egy jó adaptációval lenne dolgunk. Ősszel ezek a próbálkozások kifejezettül jól sikerültek.

A mi kis falunk

Február 2.

Egy várományos magyar komédia, amiről semmit se tudunk előre, mégis valamiért érdekel. Előzetese nem igazán volt, így tényleg vakon vághatunk bele.

Santa Clarita Diet

Február 3.

Megérkezett Timothy Olyphant és Drew Barrymore bensőségekben gazdag kapcsolatáról szóló sorozat. Ahol az odaadó férj mindent megtesz, hogy csillapítsa megzombult felesége étvágyát. Az elején a minimál marketing mindenkit megzavart kissé, mivel kannibalizmust sugalltak. Az előzetes lerántotta erről a tévhitről a leplet.

24: Legacy

Február 5.

Kiderül milyen lesz ez a kultikus sorozat Bauer nélkül. Tényleg itt van mindjárt a premier. Előzetes meg itt.

APB

Február 6.

Egy unatkozó milliárdos, aki megvesz egy rendőrőrsöt, hogy utána igazi high-tech intézményt csináljon belőle. Alapötlet nem rossz. Hosszútávon viszont könnyen ellaposodhat. Előzetes itt.

Legion

Február 8.

Jön az első X-Men sorozat. Lépten-nyomon belefutunk bárhol plakátokba, viszont Xavier fiáról szóló sorozat elég sok lehetőséget tartogathat és a moziverzumtól teljesen független alternatív síkon játszódik, így nincs kihatással a filmekre, se fordítva. Előzetes itt.

The Walking Dead

Február 12.

Visszatér szünetéről ez a sorozat is. A készítők továbbra is etetnek, jobb lesz a folytatás és még vagyunk páran, kik reméljük ez tényként fog beigazolódni. Előzetes itt.

Bates Motel

Február 20.

Az hittem, végeztem a Pszicho előzménysorozatával. Tévedtem. A premierig darálhatom most le az előző évadot. Előzetes itt.

Taken

Február 27.

Mivel zárhatnánk a hónapot, ismét egy filmszéria sorozatverziójával vagyis annak előzményével fog foglalkozni (a karakter előéletével), amitől nem tudom, mit reméljek. Talán az előzetes újranézése segíteni fog a döntésben.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s