This Is Us pilot

Már számtalan olyan filmet láttam, ahol különböző hétköznapi emberek hasonló sorsát mutatják be. Viszont itt négy teljesen különböző ember életébe nyerünk betekintést. Annyi a közös bennük egy azon napon születtek. Mégis ezek a személyek mindegyike más pályán mozog. Lényegébe egy szeletet kaptunk egyelőre a problémáikból. Van itt családi áldás, egy sikeres ember, aki igazi apját keresi, egy színész, aki többre vágyik, mint jutott neki és egy nehézségekkel küszködő szerető testvér.

bscap2008

Mélyen egyelőre nem is tudott még megérinteni elején ez a dráma. Azért érdekelne, mit fognak ebből végül kihozni. Szituációk adottak. Mindenki keresi a megoldást, pontosabban azt a hiányzó dolgot az életéből, amitől teljesnek fogja végül érezni magát. Kellően emberközeli, őszinte érzelmi pillanatok bontakoznak ki előttünk. Ahhoz még számomra nem elegek, a meghatottság közelébe kerüljek. Közben törekszenek rá ezek a történetek. A keresztutak meg be fognak-e következni, az más kérdés.

bscap2009

Mind egy szálig szerethetőek a karakterek, tényleg nagyobb képet kell kapnom róluk, igazán kötődjek hozzájuk. Részemként érezhessem őket. Egy remek alapötlet még igen csirázó darabja, mely talán idővel tényleg beérik. A csatorna is bizalmat szavazott neki, így további két évig biztos nem fog lekerülni a képernyőről. Szeretnék én is nyitni felé, látom érdemes volna mindenképpen a figyelmemre. Arra még kicsit várni kell, hogy teljesen elsajátítsam az évadot. Kezdés 6,5/10.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s