A mi kis falunk pilot

Egy szlovák komédia magyar változatára bármikor lehet igény, tényleg jól adagolják az alapanyagokat. Szűk falusi, egyszerű élet, remek szórakoztató pillanatok jellemzik ezt a közösséget. A szereplőket szépen megismerhetjük a nyitány alatt, hogy egy égetőbb problémára terelődjön a figyelem, mint a helyi választások. Jó pár érdekes pillanatot hozzanak ki az egészből. A karakterekben van élet és mindenki remekül hozza a formáját.

bscap2011

Többnyire inkább kellemesen mosolyogtatóak a poénok, azért akadnak viccesebb pillanatok is. Nagyon sokat nem reméltem az egésztől, azért remekül elütöttem vele ezt a majdnem háromnegyed órát. Míg rá nem unok, biztos el leszek vele még egy darabig ezzel a bohókás vidéki hangulattal, amíg változatosak képesek maradni hétről hétre az epizódok. Meglátom képes lesz-e fenntartani hosszútávon a figyelmemet.

bscap2010

Nem mindenkit fog megfogni ez a magyaros íz. Akinek bejön, az garantáltan követni fogja hosszútávon. Nyitónézettség is egész szépen teljesített. Így lehet számítani rá, nem fog ez a hagyomány még egy darabig véget érni, az első évad nem is hosszabb nyolc epizódnál. Meg van benne a kellő agykikapcsolódási faktor. Részemről a kezdés 7/10 volt.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s