The 100 – Elkezdődött a 4. évad

Elég nehezen kezdtem neki ennek a nyitánynak. Sejthető volt az előző évadból, mire megy ki a játék. Felesleges feszültséggenerálás, amelyek hozták a kötelező köröket. Nagyon nem sikerült felkorbácsolnia a lelkesedésem a folytatásra, közben lehetne mit kezdeni a történettel, nem pedig egy irányba terelni, mintha az alternatív helyzetekben nem lenne kakaó. Ezzel meg viszont nem kezdenek egyelőre semmit, inkább úgy érzi az ember, haladjunk már végre.

bscap2016

A változatos helyszínek behozásával valamelyest feldobhatják a sorozatot. Viszont az nagyon hiányzik, érezzem a súlyát az eseményeknek. Döntések nagyon előre lerendezettek, így minden látszólag gördülékenyen halad. Közben pont itt nem kellene ennyire kézenfekvőnek lennie a dolgoknak. Érdekesebbé is lehetne tenni a hatalmi játszmákat, nem mindig kiszórni a sallangot. Ezzel így nem igazán lehet mit kezdeni. Valamivel többet kellene ebből az egészből kihozni. Spoileresen folytatom.

bscap2017

A nukleáris vihar közeledte és az emberiség megmentésén kívül a Jég Népe inkább okozhat meglepetéseket, tényleg jól keverik az írók a lapokat. Roan alkupozíciója nem biztos hosszú életű lesz, Echo talál rá módot, hogy felülkerekedjen rajta. A béke nem hiszem, ki fog tartani az évad végéig. Murphy vajon ismét hozni fog a helyzetre valamilyen megoldást? Jasper szuicid hajlamait se képesek visszafogni. Ezeket meg egyelőre nem vagyok hajlandó elfogadni.

bscap2018

Lehetne a készítőkben több mersz, hogy igazán emlékezetessé varázsolják ismét a sorozatot. Octavia szerintem jelenleg a legjobb karakter, míg mindenki másra kezdek kissé ráunni. Kitűzött cél és annak megoldása nagyon nem tűnik annyira érdekfeszítőnek, hogy ne lehetne másnak is helyet szorítani. Lehetne kezdeni sok mindent a szereplőkkel, ami kihasználatlan marad egyelőre. Talán rácáfolnak erre. Azért erősen kétlem. A kezdés egy 6/10.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s