Emerald City pilot

Az ismert történetet remekül újragondolták, legalábbis a megvalósítás terén. Tartalmilag annál több vele a probléma. Mindenkit kellően megismerhetünk, mégsem annyira, hogy érdekeljen a további sorsuk. Igen, a tipikus jelenség az országos újoncok tengerében. Nem igazán képesek érdekessé tenni a karaktereket, közben a készítők igyekeznének ezt a hibát orvosolni, nem a csatorna fejesei diktálnának szokás szerint, így sikkad el ismét egy remek alapötlet.

bscap2019

A fantasy elemek egy egészen más színezettet adnak Óz birodalmának, mégsem tudják becsalogatni a nézőket ezzel a folytatásra. A történet alapjaira ügyesen rá lett húzva ez a világ, viszont valami érdemlegeset is kanyarítsanak belőle, arra nem igazán futotta, míg lett volna lehetőség rá bőven. Ez helyett a helyszínek közt váltogatva próbálják belőlünk azt elő hozni, amit nekik kellett volna a sorozatba belerakni, tényleg valami egyediben lehessen részünk. Vagyis minket kellene elvarázsolni, nem pedig tőlünk várni, ezt saját magunkkal tegyük.

bscap2020

Rengeteg hibába fut folyamatosan bele a cselekmény. Mikor azt hinnénk, végre magára kezd találni a sorozat, mindig akad egy olyan pillanat, amely rácáfol erre. És ne velünk játsszon útkeresőt, hanem mutassák meg mire képesek. Egyes kötelező reakciók is elmaradnak, így egyes jelenetek kifejezetten idiótán hatnak. Ezen apróságok hiánya tovább tetőzi ezt az amúgy se igazán értelmezhető szándékot, ami lehetne a kiforratlanságra fogni, inkább hanyagságként konstatálom. És erre még a dupla részes nyitány se adott választ. Részemről a kezdés nem több 6/10-nél.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s