Powerless pilot

Ennyire fásult munkahelyi sitcomot kihozni egy olyan alapötletből eleve, amely a DC világába játszódik, elég szomorú. Ez a húsz perc hiába dobott be olyanokat, mint Bruce Wayne unokaöccse, különc tudósok és egy frissen kinevezett túl lelkes osztályvezető (Vanessa Hudgens), mégsem tudott az egészből semmi humort kipréselni, közben minden adott volna, igazi földön fetrengős legyen a végeredmény. Inkább teljesen tipikus lett az egész eddig, ami nem túl biztató.

bscap2021

Mosolygásnál többet nem igazán voltak képesek kiváltani a jelenetek, közben bőven ott volt mindegyikben a határtalan lehetőség. Ilyen ziccer-szériákat kihagyni, igazán érthetetlen. Lehet később javul a helyzet, arra meg nincs türelmem, kivárjam ezt. Hallok bármit erről, akkor talán visszatérek. Addig reménykedem, hogy a Marvel-Disney kombó egy kapcsolt árunál többre lesz képes, már a DC-Warner produkció nem volt képes egyelőre semerre elmozdulni a kezdéssel.

bscap2022

Még túl korai lenne bármit bebetonozni. Arra még pár hetet várni kell. Ezek a előjelek cseppet se nyugtattak meg, hogy érdemes hetente egyszer erre venni a fáradtságot, közben nagyon is érdekelt volna, tényleg megütne egy szintet a szórakoztató faktor skáláján. Így meg egy semleges 6/10-et tudok erre egyelőre adni. Remélem sikerül valamivel felrázni a bon-bonos üveget. Legalább a főcím zseniális lett, kár a többi része még nem az.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s