The Walking Dead – Visszatért a 7. évad

Nem akárhogy kezdett a rész (ne nekem kelljen kellemetlenül éreznem magamat a sok fanyalgóval szembe, akik képtelenek bárminek is örülni).  Eddig jobban bejött, mint az évad első fele. Nagyából minden kritikuspontot érdekeltek és a szereplők se tétlenkedtek, a megnyilvánulásaik inkább házalásnak is tűntek. Reménykedem, ezek után nem fog leülni a fináléig a sorozat, mivel még itt vagyok és szeretném látni, hogyan is valósul meg a felvetett elképzelés.

bscap2025

Még mindig marad pár nyitott kérdés, amit a cold open és a zárójelenet felvett. Ideje, tényleg elkezdődjön valami, mivel erre vártunk. Bohócshow-t már láttunk (8 részen keresztül) eleget, most már eljött a tettek ideje, amivel tényleg felrázzák az állóvizet. Első ízben minden fontosabb karaktert gatyába kell rázni, mivel akadnak még köztük szemellenzősek, akik nem látják a fától az erdőt. Ez az írók sara. Tessék megszabadulni tőlük. Spoileresen folytatom.

bscap2026

Jézus össze próbálja kötni a közösségeket és Ezékiel tartása is a kockázattól még érthető, azért mégsem minden áron. Kitudódik Daryl bújtatása vagy más elcsépelt húzással kívánják elérni a pálfordulást, már az észérveket semmibe veszik. Hilltop vezetőjét is megkerülték gyakorlatilag hívei, itt is ugyanaz kell? Morgan tartózkodó hozzáállása sem vitte előbbre az ügyet. Legalább az elszántság meg van. Egy remek akció is volt az acélkábellel. Gabriel lelépését a múltkori részből a rejtélyes figurával kötöm össze. Akárhogy nézzük nálam Rick mosolya mindent vitt.

bscap2027

Nem bánom, a szervezkedésre időt szánnak, azért végre eredményt szeretnék látni, ahogy letörlik Negan önelégült vigyorát, miközben megérzi, mi az az igazi vesztesség. Nekem egy elfogadható felvezetésnek tűnt ez így, nem akarunk semmi különösebbet belelátni. Elégedett lennék, ez lenne a legrosszabb rész, amit mostanában láttam a szériától. Nagyon bizakodásra nem ad okot, talán valamit sikerül kihozni ebből az elnyomásból végre. Részemről a heti adag egy bizalmat megelőlegező 7/10.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s