The Walking Dead 7×10 – Összekovácsolódás

Az aktuális rész is inkább a helyszínek váltogatásával próbálta fenntartani az érdeklődést, nem pedig egy-egy szál túlnyújtásával egyelőre. Persze az évad vége még kicsit odébb van, azért legalább lehetett olyan pillanatokat találni, amiket érdekesnek találhattunk, más dolog, nem működtek úgy, ahogy alapjáraton kellene, közben ott volt a lehetőség, hogy kicsit dobjanak a lelkiállapotunkon. Ez meg egyáltalán nem lehetett felmagasztalni, legalább valamennyire kitöltötték ezt az átvezetőt.

bscap2029

A fő probléma ismét a következő hetekben lesz, mikor megint duzzadni fog a játékidő (várhatóan feleslegesen), ezzel meg még azt a kis jót is elmorzsolják félúton. A folyamat lefolyását meg tűzdelt időhúzásokkal próbálják leginkább kitölteni, az helyett, hogy cselekednének a készítők. Érezhetően nagyon küszöbén vagyunk valaminek, viszont jó szokás szerint győzzük azt kivárni. El vagyok jelenleg vele, míg elérkezik az idő.Spoileresen folytatom.

bscap2030

Rick bővítette a Megmentők elleni konkurenciát megviseltebb Alice-szel Jadis-szal az élen. Daryl kegyes hazugsága továbbra is háttérbe szorította Carolt, míg Morgan sztoikussága még mindig kifejezetten zavaróan tud hatni. Ezekiel látszatbékéje lassan megborul és végre talán a tettek mezejére lép, már jobbkeze nem bír magával. Hiába volt jó nézni pár jelenetet, a nagy összeborulások nem igazán rendelkeztek semmilyen érzelmi töltettel, amitől átérezhetőbbek lennének bizonyos döntések és ez elég nagy hátránya pillanatnyilag a sorozatnak.

bscap2028

Teljes a létszám a fináléig biztosan nem lesz. Amíg meg az alapötletként még érdekes, kivitelezésbe elmegy kategóriájú mozzanatokat sorakoztatnak fel egymás mellett, olykor már inkább a trash faktor idézik, mint valami kifinomult, átgondolt dolgot. Ezzel meg a készítők öngól lőnek maguknak számszerivel. Kicsit fájó ez a döcögés, amíg nem válik totálisan unalmassá ismét, addig még nem különösen foglalkoztat a dolog. E heti adag meg 6,5/10.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s