Legion pilot

Egy igen erős mutáns David Haller, mégis elég labilis természetű. Ezt a pilot elég kaotikus képi világgal és történetmeséléssel fejeli meg. És az elrejtett easter eggeket is kedvemre szemezgettem. Leginkább az atmoszférájával képes levenni a lábunkról és a főhős zavaros elméjében való utazás igazi kirakósként tárul elénk. Nekem eddig nem igazán van problémám a kezdéssel. És egyelőre az se zavart, hogy végül a környezetükből ki lettek rángatva a karakterek.

bscap2033

Dan Stevens igazán testhezállóan kezeli a szerepét. És Rachel Keller-ben is sok lehetőséget látok. Aubrey Plaza meg kifejezetten lubickolt hálás játékával. Mivel eléggé képben vagyok az X-Men univerzummal, így a zavarosabb pillanatokat is egész jól átláttam. Igyekszenek valami egyedi alapjait letenni a készítők, sokak részéről beárnyékolhatja, kicsit a világ behatárolhatja az elképzelések lehetőségeit, így inkább a karaktereken múlhat sok minden, mivel a történetvezetés nem tekinthető lineárisnak, ez meg sokakat elijeszthet.

bscap2034

Az egésznek mégis meg van az az abszurditása, mely kizökkenthet egyeseket, így nem igazán jöhet be ez a fajta koncepció, míg a sajátosabb hangvételre vágyó rajongók megtalálhatják benne azt a dolgot, ami tényleg eltér a szokványostól. Egyelőre minimális lelkesedés meg van a folytatás iránt, viszont ott van a félsz a levegőben, hogy csalatkozom, mivel az érdeklődést továbbra is fenn kell tartani, más kérdés, ez sikerülni fog-e hosszútávon. Kezdés eddig 8/10.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s