Frequency – Lezárva az 1. évad

A végjáték felé közeledés nem tűnt először érdekesnek, mivel mentek a szálak tovább építései és elágaztatásai, amely még érdekesebb fordulatokhoz vezetek el minket. És valamennyire sikerült az évaddal lezárni a történetet, közben még van hová vinni tovább a cselekményt, berendelnék a 2. évadot véletlen folytán, amire sok esélyt nem látok. Akárhogy is lesz, hiányérzetem nem fog maradni, legalább minden bennem felvetett gondolatot felvetettek, mely némi megnyugvást ad.

bscap2041

Igen megkedveltem a karaktereket, szívesen lássam viszont őket még, mivel a kicsit leültebb részeknél is végig fenn tudta tartani az érdeklődésem a történet alakulása, merre is fognak kifutni a szálak, magán a tényen sokat nem változtat, mennyire elrendeltetett volt az irány. Legalább az odavezető út kellően változatosan haladt előre és azért kaptunk egy beetetőnek szánt mini-cliffhangert, amely akkor lesz érdekes, kibontják az ebből ágaztatni kívánt szálat. Spoileresen folytatom.

bscap2042

Igazából visszatértünk a kiindulási pontra a jelenben, míg Frank idejében elért változásoknak azért ott van a hátulütője. Nyilván a tervek szerint az igazi lezárás az lenne, hogy Raimy apját is visszakapja. És még sok veszéllyel kell szembenézni kettőjüknek, a család összekovácsolódása bekövetkezzen. Hagynak időt az építkezésnek és ettől válik igazán működőképessé a végeredmény, még egy évad távlatában is. A dráma szépen átitatta a hangsúlyos jeleneteket.

bscap2043

Végig okosan játszik a szálakkal és az idősíkok kölcsönös kihatása egymásra mindig tud valami váratlant hozni az nélkül, hogy sérülne az alapkoncepció valamennyire is egyáltalán. Az utolsó percek meg igazán magával ragadóra sikeredet. Reménykedjünk, hátha még egy fejezetet kapni fog esetleg, mivel még lehetne érdekességekkel előállni, várva milyen dologgal fognak meglepni, ez tényleg bekövetkezik. Az évad meg simán 7/10 végül.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s