The Walking Dead 7×11 – Szemle

Az előzetes alapján nem túlzottan vártam az eheti részt, mégis valamilyen szinten pozitívan csalatkoztam a látottakban. Elszórakoztatott a maga módján a mostani szál és azért a sorozat folytatásáról alkotott elképzeléseimet is minimálisan bővítette. Meg volt a maga hangulata, ami elvitte a gördülékenyen a játékidőt. Még mindig reménykedem, leheletnyivel jobb lesz az évad második fele, mint az első volt. Van még mivel felkapaszkodni, hogy legalább egy normális következő évadnak sikeresen lerakja az alapjait.

bscap2046

Ahhoz képest, hogy eléggé ismerős volt a szituáció, annyira egyáltalán nem egyhangú és minimális fejlődésnek éreztem ezt. Azért még messze van attól, egy rész után elégedetten csettintsünk. Lehetett volna már legalább ennyit tenni a Walking Dead legrosszabb időszakáért, az őszi gyalázatosan pocsék nyolc részért, ne azt érezzük, esetleg annyi történt csupán, az íróknak jó lapjárásuk volt éppen. Ezen meg remélem szépen fokozatosan változtatnak és maguk mögött hagyják a mélypontot és igyekeznek felfelé ívelni az írók. Spoileresen folytatom.

bscap2045

Eugene hazugságaival (és látszólag valamicskét konyít is valamihez) egyik kiemelkedő fontosságú tagjává vált Negan brigádjának. Mindent megtesz, hogy mentse a saját bőrét. Dwight meg próbálja egyetlen emberi kötödését, egykori kedvesét megóvni. Azért a jelek is arra mutatnak, át fog állni a lázadók táborában. Vajon mi lesz az a pont? Negan megtalálja a szeretett nőt és szeme láttára megkínozza és megölje? Más eshetőséget nem látok arra, végleg szembeforduljon vele jobbkeze.

bscap2044

Egyelőre nem tudom mire számítsak a szervezkedésen túl az évad további részeiben. Azért elkélne egy-két olyan fordulat még a finálé előtt, amely felrázná valamennyire az állóvizet, hogy tényleg ne üljön le a következő hetekben ismét a történet és érezzük, halad valamerre, ami apró jeleket kívül látványosan nem igazán érzékelhető, inkább kitolódik az egész, amíg lehetséges. Lassan jöhetnének azok a kezdeti csapások.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s