Március sorozatpremierei

Elég vegyes érzésekkel fogadom a márciusi kínálatot. Lesznek olyanok, amelyeket várok és amiket nem igazán. Akadnak olyanok is közöttük, arra emlékeztetnek, ideje az előző évadot pótolnom végre, így elbizonytalanít, mivel mennyire tudok majd foglalkozni. Ez inkább egyéni probléma, ezért inkább lássuk, mit tartogat ez a hónap.

Time After Time

Március 5.

Hasfelmetsző története időutazós köntösbe bújtatva. Az előzetes nem volt rossz, így talán érdekes darabbal gazdagodhatunk (jobban érdekel, mint a felvezető Once Upon A Time visszatérése).

time-after-time-abc

Tóth János

Március 9.

Munkaügyek spinoff-ja, mégis szórakoztatóbbnak tűnik, mint az volt valaha. Ajánló itt.

Hand of God

Március 10.

A pilot tetszett anno, az első évadot azóta se tudtam megnézni és itt van már a második.

Samurai Jack

Március 11.

Tizenhárom év után folytatódik Genndy Tartakovsky egyik nagyszerű rajzfilmsorozata, immár az Adult Swimen az ötödik évaddal, így véresebbre szabhatták kicsit. Előzetes itt.

Marvel’s Guardians of the Galaxy

Március 11.

Nagyon élvezetes első évadot sikerült összerakni, amely remek ötleteket tartalmazott, amit bátran átvehettek volna a filmek is. Kár hogy a folytatás előzetes rossz előérzetet sugall. Attól tartok, félreteszi az egyéni stílusát a sorozat és beáll a többi Disney XD-s animációs mellé, nehogy kilógjon a sorból. Ezzel a lépéssel meg egy nézőt biztosan veszíteni fognak.

The Last Kingdom

Március 16.

Már egy ideje szemezgetek az első évaddal. És a folytatása is érkezik ennek a történelmi kalandsorozatnak. Érdekelne már nagyon.

Marvel’s Iron Fist

Március 17.

A Defenders negyedik tagjának különálló sorozata is ékezik (nekem meg előtte Luke Cage-et kell pótolnom). Érdekel milyen is lesz ez. Előzetes itt.

Teenage Mutant Ninja Turtles

Március 19.

Szinkronosan követem a sorozatot (Kingpin-nek hála a sorozat alapján készült képregény is megjelenik kéthavonta), így még a 4. évadot se láttam végig, viszont az amerikai Nickelodeon már elhozza az ötödiket. Az eredeti képregényekből is merít és a klasszikus rajzfilmszéria előtt is tiszteleg (egy teljes epizód és pár plusz jelenet erejéig legalábbis eddig). Meg van a maga sajátos hangulata.

Tangled: The Series

Március 24.

A mozi animációs filmek után érkezik a rajzfilmsorozat is. Remélhetőleg hasonlóan ötletes lesz. Előzetes itt.

13 Reasons Why

Március 31.

Egy igen ígéretes misztikus rejtéllyel tarkított tini-sorozatot fog bemutatni a Netflix.Vajon lesz olyan jó, mint a tavalyi Stranger Things? Előzetes itt.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s