John Wick: 2. felvonás

Az első rész nem kis meglepetést okozott mindenki számára, egy olyan abszurd alaptörténetből, mint egy ex-bérgyilkos kutyájáért áll bosszút mégis egy szórakoztató darab született, nem volt kérdés, érkezik a folytatás. Az akciók még mindig élvezetesek a második felvonásra is, mégis eltűnt belőlük az az érzelmi töltet, ami miatt igazán működött az előző film. Az újabb két órában akadtak költői túlzások számszerivel. A párbeszédek ráerősítettek erre a kódex dologra rendesen.

bscap2048

A film csúcspontja talán egy régi találkozás beváltása volt, amely okozott nosztalgikus pillanatokat. Az a gond az egész mozival, a forgatókönyvön vérzett el végül az egész. Az erényét egyedül a profi megvalósítással tudja megtartani és az érdeklődést végig fenntartani. A játékidő hamar elrepül a székben, viszont a körvonalazódott összkép nem üti meg a két évvel ezelőtti mércét, ami nagy kár.  Keanu Reeves viszont csuklóból hozza a figurát és az akciójelenetekhez se használt kaszkadőrt, hanem keményen edzet rájuk.

bscap2047

Egyszer nézhető kikapcsolódás, amely a zárójelenetével a harmadik filmre is felkelti a figyelmet, főként abból az őrületből mit fognak a készítők kihozni, amibe belekényszerítették a főhőst. Nagyon elszállt lesz, az biztos. Ebből a szempont, mint pergő akció, továbbra sem fogunk hiányt szenvedni. A film meg egy 6,5/10-nél nálam meg is állt.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s