The Walking Dead 7×12 – Még mindig előkészületek

A mostani rész nem túlzottan tudott lekötni, mivel érezhetően kihasználták minden egyes jelenetnél az időhúzás lehetőségét az írók, hogy a szokottnál is tötymörgösebbnek érezzük a játékidőt, ezzel megint a minimális lelkesedést sikerült ismét letörni. És áprilisi finálé eléggé messzinek tűnik. Addig fogunk látni pár hajmeresztő eget verő baromságot, amik után lesz értelme kiakadni újra és újra. Az epizódszám csökkentésével talán javulás volna várható, ne legyenek ilyen üresjáratú történetek.

Nem csak a karakterek fejében kellene rendet rakni, hanem az írószobában is elkélne már. Amerre haladnak egyesek és generálják az újabb baklövéseket, egyszerűen ezek a felötlött gondolatok nagyon kiábrándítóak tudnak lenni. Az elképzelésekhez sem szolgálva semmilyen plusz adalékkal, hanem inkább egy felesleges körmenetet generálnak vele, még legyen min a következő hetekben is rágódni, az helyett, tényleg felvezetnék a fővonalat, hogy igazán működőképes lehessen. Spoileresen folytatom.

Rick és Michonne portyája sikeres volt és kicsit könnyedebbre is vették az ő kiruccanásukat. Úgy tűnik végre Tara is színt vall. Közben Rosita  Sasha-val magánakciózni kíván egyet, mielőtt a tényleges támadás megkezdődhetne a jelenlegi veszély ellen, amit nem a zombik jelentenek, persze ők se félnek fegyvert használni. Nem tudom a vidámparkos egyveleget nagyon mire vélni. Így nem is teszem, mivel tényleg a ciki határát súrolták már. Ezzel meg nem hinném, egyedül lennék.

Egyre inkább tartok attól, mi vár ránk a következő részekben. Eddig elég hullámzó volt az elmúlt négy rész a visszatérés óta és egyre inkább érzem, megszokásból nézem az aktuális adagot. És vagy bejön vagy nem. Nagyon lutrivá vált a történet kezelése. És jelenleg minden mellékszál hidegen hagy, inkább a lényegre való koncentrálást várnám. Mint tudjuk, ezt úgysem fogják teljesíteni. Így meg marad a fárasztónak ható centivágás az etap végéig.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s