Gyűlik a néznivaló

Manapság számtalan sorozat ömlik a különböző platformokról, így nem igazán jut időn unatkozásra. A fő probléma, mindezeket megnézni és a felhalmozódott mennyiségeket pótolni győzzük. Hajlamos vagyok az elmúlt évben elkezdés után megfeledkezni az újabb darabokról. Vagy még egy percet se láttam belőle, közben mindenki dicséri. Szinte lehetetlen abból a rengeteg sorozatból naprakészen lenni. És a stream csatornák egész évadot kitolunk modellje még jobban megnehezíti, mivel is kezdjük a sort. Ma már minden műfajra jut legalább egy kiemelkedő széria és nem említettem a rengeteg minőségi krimit vagy drámát a világ bármely tájáról. Így meg tényleg lehetetlen átlátni a sort, melyek azok, amik több vagy kevesebb figyelmet érdemelnének. Az állandóan leselkedő csalódási faktor is ott van a levegőben. A másik eshetőség, túl csordul a követhetőségi intervallum. Ezzel meg egyre nehezebbé válik, hogy tényleg olyasmit találjak, amit lehetetlen félbehagyni, vagy inkább érdekes, mégis nehezen szánom rá magam a folytatásra, mivel mindig akad valami, ami elsőbbséget élvez és inkább az kerül a perifériámba. Nagyon változó a dolog. Az évek során több tematikát is kipróbáltam, valahogy mindig kellett valami váltás. Régebben mindenből egy részt megnéztem és jöhetett utána valami más. Jelenleg a tömbösítést  preferálom, erre viszont nincs mindig időm. Ekkor jön olyasmi, amiről írhatok valamit esetleg, egyáltalán említésre érdemes. Sokféle lehetőség van a felzárkózásra. Még mindig a kérdés ugyanaz. Mivel kezdjem? Lássuk azokat, amelyek aktuálisak volnának.

Legion: A pilot végi irány miatt nem biztos, befog-e jönni a folytatás. (kritka)

Mary Kills People: Meglepően érdekes volt a bevezetés, azért tartok kicsit attól, nem fog annyira tetszeni a többi rész. (kritka)

No Tomorrow: Az első két rész megfogott és látni szeretném mit tartogat az évad, azért a fenntartások akaratlanul is előkerülnek. (kritka)

Taboo: Első két rész nagyon nem jött be. Viszont annyira dicsérik, hogy kár lenne kihagyni. És Tom Hardy miatt érdemel még egy esélyt. (kritka)

The Exorcist: Látok benne lehetőséget. Egy rész után nem lehet megmondani, mennyire érdemes belevágni. (kritka)

Lethal Weapon: Amíg nem láttam a pilotot, nem gondoltam volna, egy ennyire emblematikus franchise működhet újragondolva. És bevált a pilot, jöhetne a többi. (kritka)

Outsiders: Első rész kellően érdekes volt, mégis tatok tőle ez a kívülálló dolog könnyen át eshet a ló túloldalára. Volt már rá példa. (kritka)

Lucifer: A kezdés jó volt. A túl sok rész azért könnyen a minőség rovására mehet. Bizonytalan vagyok, van-e nálam jövője a sorozatnak, közben a piloton vagyok túl egyedül. (kritka)

The Expanse: Első rész meghozta a kedvemet a sorozathoz, azért nem rántott be, akkor nem szerepelne a listán.

Luke Cage: Mert Marvel és Netflix. Valószínű a leggyengébb darabja eddig a franchise-nak, attól még kötelezőnek érzem pótolni.

Fortitude: Krimi műfaj egy fagyosabb darabja, ami több figyelmet érdemelne, közben gyűlnek a részek, miközben azt se tudom, milyen.

Fargo: Egy nagyon jó első évad után adná magát, hogy pótoljam. Mégsem tettem. Az újabb etap meg mindjárt itt van. (kritka)

House of cards: A harmadik évadban történő csalódásom után valahogy a negyedik közelébe se mentem. (kritka)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s