The Walking Dead 7×15 – Hűbelebalázs

Ilyen mikor nem képesek a szálakat normálisan felvezetni és egy rész alatt próbálnak szempontokon változtatni, az helyett, szép fokozatosan tennék. És mindezt próbálják komolyra venni, közben mi már rég nem tudjuk. Az előző unalmas rész után erre futotta az íróknak. Ehhez csak gratulálni lehet. Menthetetlenül a középszer áldozatává vált az évad, egyben a sorozat jövőjét illetően se bizakodom már semennyire sem. Ezzel meg rendesen betett az egésszel saját magának.

A karakterekről már rég lekopott az a szemernyi árnyalat is ami volt. Ezt legjobban a jellegtelen párbeszédeken érződik legjobban. Ezt meg nem igazán lehet kitenni az ablakba. Hiába egy fontos esemény felé tartunk, nem igazán érzem annak a súlyát. Csak az elemek egymásra vannak pakolva, hátha egyszer magától beindul az egész történet. Ilyen nemtörődömséggel meg nem fognak még régi önmaguk paródiájánál sem többnek tűnni. Tényleg furcsa volt látni a felsorakoztatott szituációkat látni nulla felvezetés nélkül. Ja, ez akar az lenni. Spoileresen folytatom.

Hiltop polgármestere (vagy mi?) jelenleg a sorozat leggyávább karaktere. Nemhogy embert, még zombit se képes ölni. Meg is fordul bármi a fejében, kivitelezni már képtelen. Sasha győzködése meg non plusz ultra. Már arra vártam, mikor őrül meg valamennyire a kilátástalan helyzetében. Amilyen fejekkel illusztrálta mindezt a színésznő, hát az tényleg igen furán vette ki magát. És ott van Tarát megmentő női közösség, akiknek a fegyvereikhez elvezette végül Rickéket. A totális K.O.-t mégis a zárójelenet adta. Dwight látszólagos átállása annyira hirtelen jött, az már teljesen indokolatlanná teszi a cselekedetét.

Ezek után meg várjuk a finálét. Ezekkel a szálakkal megspékelve. Tudva, ez így rosszul fog elsülni. Sikerült a készítőknek minden lelkesedésemet kiölniük. Ehhez gratulálni tudok. Úgy érzem, a könnyen fogom ezt a sorozatot is elengedni. Közben most lenne érdekes. Valószínű csúnyán el fogják ezt is tolni, így már nem bizakodom egy jobb folytatásban. Talán meglepnek. Ahhoz viszont nem tudnak eleget nyújtani, ne úgy érezzem, azért nézem, hogy írjak róla valamit, nem pedig a saját szórakoztatásomra. Utóbbi már egyre inkább igaztalanná válik.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s