Oasis pilot

Igazi meglepetést okozott az Amazon új pilotja. Persze a forgalmazó által bevezetett szűrési protokoll miatt még várnunk kell az egész évad berendelésére, hogy lássuk mi sül ki végül belőle. Milyen kár. Közben lehet egy sci-fi-be oltott új LOST-ot fogunk kapni. Mivel remekül megalapozzák nekünk ezt a történetet. Eléggé nagy rejtély övez egy bányászkolóniát, ahol furcsa dolgok történnek. Mindezt egy pap érkezését követően fedezhetjük fel. A fényképezés és megvalósítás nagyon igényes, ahogy maga a zene is megteremti azt a sejtelmes atmoszférát.

Az egyik legnagyobb pozitívum, meghagyja nekünk a felfedezés örömét. Végig érezzük magunkban, valami itt nem stimmel és a sejtésünket szépen ki is futtatják nekünk. Maga a cselekmény iránya erős következtetések hagyatkozik, így valamennyire előre láttam a zárójelenetet, amivel nincs semmi gond. Legalább nem kellett erre a fejleményre részeket várni. Van miből építkezni a folytatásban. Viszont számomra ez a kiszámítható mozzanat levont kicsit a kialakult képből. Azért nagyon reménykedem benne, tényleg lesz lehetősége kitejesedéshez a sorozatnak.

Nagyon sok lehetőséget látok a történetben, valami igazán maradandóban legyen részünk. Rég éreztem egy sorozat úgy igazán gondolkodásra késztet, hogy el merjem engedi a fantáziámat, hogy itt bármi lehetségessé válhat. Visszaköszönnek filmes panelek, amik még többet adnak az élményhez. Másokban is felsejlhet, mely témájukra gondolok. Mindenképpen érdemes megnézni mindenkinek, esetleg valami igazán meghatározó kezdetére. kíváncsi. Részemről a kezdés egy 7,5/10.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s