Február sorozatpremierei

Úgy érzem, idén kicsit pang az érdemes néznivalók listája. Vagy már a sallangot kevésbé veszem figyelembe, mint korábban. Múlt hónapban sem volt sok sorozat, amiről érdemes volna tudni. Most sincs másképpen. Viszont az a pár között, akad egy-kettő, amely igen ígéretesnek hangzik, ezért megérdemli, a figyelem középpontjába kerüljön. Van, ami kevésbé, persze bizakodunk, nem ismét pofára leszünk ejtve. A felszaporodott sorozatgyártásnak köszönhetően, egyre több mindent vagyunk kénytelenek figyelmen kívül hagyni és remélhetőleg az elitre koncentrálni, ennek ellenére a túl hype-olt darabok is bepofátlankodnak, hogy biztos nézzük azokat is. Nem tudom figyelmen kívül hagyni ezeket sem. Lássuk mit hoz az év második hónapja.

Altered Carbon

Február 2.

A Netflix Richard Morgan regénytrilógiáját dolgozza fel. Egy elég ígéretes sci-fi-nek tűnik. Kivitelezés tényleg első osztályú. Remélhetőleg le fognak tudni nyűgözni ezzel a darabbal. Előzetes itt.

Stargate Origins

Február 15.

A franchise legeslegkezdetéig megyünk vissza ebben a websorozatban, mely játékidőben egy filmet fog összességében kitenni. Garantált néznivaló a sorozatok rajongóinak. Teaser itt.

Seven Seconds

Február 23.

A Killing alkotójának új krimije, mely nem szégyell az előző sorozatokból konkrét jeleneteket átemelni. Ettől még szólhat egészen másról a nyomozás, ennek ellenére ez kissé fura. Előzetes itt.

Ash vs Evil Dead

Február 25.

Visszatér a jó öreg Bruce Campbell, hogy újabb évadon keresztül aprítsa a túlvilági lényeket. Az előzetes ismét sem árul zsákba macskát.

The Walking Dead

Február 25.

Folytatódik a hercehurca a megújulni képtelen, egyre gyengülő zombis apokaliptikus sorozattal. Már nem számítok sok jóra. Egyelőre kitartok.

Good Girls

Február 26.

Még a tavalyi upfronts-on tűnt fel ez a rablókomédia, mely talán jó is lehet vagy eltűnik a rengetegben. Előzetes itt.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s