Március sorozatpremierei

Lassan akar beindulni ez az év, úgy érzem. Legalábbis én még sehol se tartok vele és már eltelt két hónap. Akadnak érdekes sorozatok az év hidegebb napjain is, valahogy mégsem érzem az átütő siker szelét, mely késztetést váltson ki belőlem. Ennek ellenére nem lehet mondani, nincsenek premierek, ezek közül is igen kevés, melyet érdekesnek is látok közülük. Úgy érzem, nem a dicsérő szavaim fogják rávenni az embereket a megtekintésére. Annyi baj legyen. Nézzük, valamelyik elhozza vajon a tavaszt végre?

Jessica Jones

Március 8.

Tovább folytatódik az ex-szuperhős detektívnő önálló kalandja. Egyelőre nem láttam milyen csapatjátékos (Defenders pótlásra szorul), azért el tudom képzeli, nincs amit szó nélkül hagyna. Előzetes itt.

The Oath

Március 8.

Az egyik legígéretesebb korrupciós történetnek tűnik, mely mostanában látómezőnybe került. Ismert arcoktól se lesz mentes (Sean Bean, Katrina Law) ez a darab. Előzetes itt.

Krypton

Március 21.

Kezdetben nem igazán vártam ezt az újabb Superman előzményt, viszont a legutóbbi előzetes meggyőzött, talán jól is elsülhet.

Trust

Március 25.

Danny Boyle a Babylon újra sorozatozik. Nem tudom mi akar ez lenni pontosan, egy pilot megtekintést biztos fog kapni tőlem. Előzetes itt.

The Terror

Március 26.

Kosztümös horror a nyílt tengeren. Az előzetesben van valami, ami nagyon arra sarkkal ezt látnom kell.

Siren

Március 29.

Az emberhúsra vágyó sellő gondolata eléggé a gagyit érzékelteti velünk. Nálam is attól függ, érdekelni fog-e, tudnak valami érdekeset ebből összehozni. Előzetes se ad sok támpontot.

A Series of Unfortunate Events

Március 30.

Szépen sorba feldolgozzák a könyvsorozatot. Egyelőre még az első évad pótlásával is adós vagyok, ennek ellenére érdekel, hová lehet még kunkorittani ezt a sztorit. Előzetes itt.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s