Április sorozatpremierei

Lesz a hónapban pár ígéretes új sorozat és a visszatérők között is lesz miből válogatnunk. Valahogy a tényleges tavasz eljövetelével még mindig nem kerít hatalmába az az érzés, amely miatt anno sorozatokat kezdtem el nézni. És nem tudom, mi okozhatja ezt. A limitáltabb szabadidő vagy a teljes elhatárolódás, hogy törjem magam, bármivel is naprakész legyek mostanában. Valami okozza ezt a fásultságot, amit egyelőre nem volt képes még mindig felváltani a lelkesedés. A vállalkozóbb szelleműeknek azért itt a kínálat.

The Crossing

Április 2.

A high-concept jellegű sorozatok manapság nem okoznak akkora megmozdulást, mindenkit a képernyő elé szegezzen a heti rész. Ez főleg az amerikai országos csatornák sara, mert nem jöttek rá, mitől lett lassan tizenöt éve népszerű ez a téma. Ma már a sok csalódottság mellett legyintünk, egy ilyen látunk. Röpke promó itt.

Legion

Április 3.

Az X-Men spin-off sorozat, mely mai napig nálam kérdőjeles. A pilotot láttam, azóta eszembe nem jutott, folytassam. A 2. évad előzetese sem győzött meg az ellenkezőjéről. Talán egyszer.

The Boss Baby: Back in Business

Április 6.

Talán a tavalyi év egyik nagy meglepetése volt számomra a mozi. Ahhoz képest, milyen szokatlan az alapötlet, annyira jól lett kitalálva, így a sorozatra se kellett sokat várni. Előzetes itt.

Killing Eve

Április 8.

Ez a női bérgyilkos sztori érdekes is lehetne még. Az előzetes felemás érzéseket keltett bennem. Egyelőre ingerenciát nem érzek arra, magam járjak a végére, érdemes lenne-e követni figyelemmel.

The Expanse

Április 11.

Tavaly ismerkedtem meg ezzel a remek sci-fi-vel és egyből előkelő helyre került nálam. Bár mindenbe ilyen biztosan sikerülne beletenyerelnem. Előzetes itt.

Lost in Space

Április 13.

Az újragondolt könnyed kaland sci-fi elég komoly hátteret kapott a Netflixtől és az előzetes erősen állást is foglalt emellett. Kétségtelen, talán az év egyik sorozata lehet ez.

Fear The Walking Dead

Április 15.

Az elmúlt évben több pozitív hangot kap, mint lassan veteránná váló társa. És Morgan csatlakozásával az új évad premierjére talán én is benevezek. Előzetes itt.

Westworld

Április 22.

Az első évadban több volt, mint amit végül kihoztak belőle. Talán a folytatásban sikerül megadni azt a mélységet, amit nem sikerült. Előzetes igazán nem ad választ, mit is kellene a továbbiakban várnunk tőle.

The 100

Április 24.

Az elmúlt évad után lehetőség van egy normális reboot-ra, mely érdekes is lehet. Az új lehetőségekkel remélhetőleg élni is fognak. Előzetes itt.

The Handmaid’s Tale

Április 25.

Ez az utópisztikus történet a 2. felvonását hozta el. Egyelőre nem tudok az elsőről se nyilatkozni, mivel kimaradt. Így beszéljen helyettem az előzetes.

Archer

Április 25.

Az évente váltakozó témák és egyre rövidebb évadok ellenére sem mondható egy alkalmi kikapcsolódásnál már többnek a sorozat újabb részei, amit idén se fogok a magyar premier előtt megtekinteni. Előzetes itt.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s