Februári sorozatpremierek

Az oldal rendszeres (mostanában egyetlen frissülő) rovata kis átalakításon fog keresztül menni. Elsősorban az érdekesebb premierekre fogok koncentrálni. Ismétlődő témájú, műfajú darabok abban az esetben lesznek említve, ha valami pluszt is ígér a zsáneren kívül. Erre a döntésre azért volt szükség, mivel a kínálat nagyon felhígult és már átláthatatlanná kezdett válni a lista. Remélem ezzel a döntéssel egy érdekesebb premiercsokrot tudok majd prezentálni.

The Chosen

Február 1.

Jézus történetét már nagyon sok formában feldolgozták. Ezzel a verzióval már rég óta szemezek, egyelőre várat magára, hogy elkezdjem. Jön a negyedik évad már belőle.

Genius: MLK/X

Február 1.

Ezt az életrajzi sorozatot nem igen ismerem, már itt a negyedik felvonás Malcolm X-szel a középpontban.

Moon Girl and Devil Dinosaur

Február 2.

A Marvel egyik legszokatlanabb párosítása egy cuki mesében összpontosul. Jön a második évad.

Halo

Február 8.

A videojáték adaptációk nem a filmesek erőségei közé tartoznak. Tavalyi Last of Us elég nagy csalódás volt az alapanyag ismeretében. Viszont a Halo első évada se volt egy elsöprő valami, mégis működött, mint sci-fi és tudott szórakoztatni, annak ellenére a fináléra kicsit szét is esett a történet, várom a folytatást.

Tokyo Vice

Február 8.

Egy újabb remek sorozat, amit pótolni kéne, mivel itt van a második etap is végre.

The Silent Service Season One – The Battle of Tokyo Bay

Február 9.

A hidegháború idején a Japán Tengerészeti Önvédelmi Erők az Egyesült Államok haditengerészetével közösen fejlesztettek ki egy nukleáris tengeralattjárót ebben a háborús tengeralattjárós sorozatban.

Killer Paradox

Február 9.

Egy férfi, aki véletlenül meggyilkol egy sorozatgyilkost, és egy nyomozó, aki könyörtelenül üldözi.

Ninja Kamui

Február 10.

Az egykori nindzsát, Joe Higant bérgyilkosok támadják, akik véres bosszút akarnak állni rajta és családján árulásukért, miután megszökött klánjából, és Amerikába menekült.

The New Look

Február 14.

Figyelemmel követhetjük Christian Dior divattervező felemelkedését, amint letaszítja a trónjáról Coco Chanelt, és a szépség és befolyás ikonikus lenyomatával segít visszaadni a szellemet és az életet a világnak.

Resident Alien

Február 14.

A mókás földönkívülis történet első évada bejött. A másodikat valamiért el sem kezdtem. A harmadik etap előtt folytatom-e tovább a sorozatot, kétséges.

Young Sheldon

Február 15.

Az ifjú zseni előzménysorozata egész jól működik még mindig. Köszönhetően az olyan ötleteknek, amit a mai nézők egy része se mindig ért és a szórakoztató karakterek a sorozat igazi szíve. Jön a hetedik, egyben utolsó felvonása.

Constellation

Február 21.

Jo visszatér a földre egy űrkatasztrófa után, és felfedezi, hogy hiányoznak a darabok az életéből, ezért nekivág, hogy felfedje az igazságot az űrutazás rejtett titkairól, és visszaszerezze, amit elvesztett.

Star Wars: The Bad Batch

Február 21.

A Clone Wars folytatása a Sithek bosszúja után egy potenciállal teli történet lehetett volna, mégsem lett több egy leköszönő katonai egység végső búcsújánál, ami egy elég közepes tálalást kapott. Kár érte, több is lehetett volna. Nem hinném, az utolsó évad fel fog nőni az elvárásokhoz.

Avatar: The Last Airbender

Február 22.

A Netflix is megpróbálkozik a saját élőszereplős változatával. Remélhetőleg több lesz a nagyszerű mese összefoglalójánál ez a történet. Ne kelljen újra csalódnom.

Law & Order Toronto: Criminal Intent

Február 22.

Az L&O egyik ismert spin-offja kap egy új sorozatot. Az SVU mellett talán ez volt az egyik legérdekesebb procedural a franchise-on belül. Az új szériába szomorúan látom Vincent D’Onofrio zseniális nyomozója nem tér vissza. Így marad a klasszikus heti ügyes széria a sorban modernebb képi világgal.

The Walking Dead: The Ones Who Live

Február 25.

Rick Grimes visszatért. Én már azelőtt ott hagytam a sorozatot, hogy eltűnt. Nem ért meglepetésként, készül ez a széria, eljutottam odáig, nem izgatnak a karakterek sorsai, közben volt pár kedvencem anno. Azok az idők elmúltak. Új szelek fújnak. Ennyi év kihagyás után vajon érdemes belenézni ebbe? Nem valószínű. Legalábbis nekem.

Shogun

Február 27.

Egy újabb klasszikus történet kapott egy modernebb képi világú feldolgozást. És ebben a hónapban az egyik legígéretesebb újoncnak is tűnik egyben.

Iwájú

Február 28.

Képregény stílusú animációs sci-fi sorozat, amely Lagosban játszódik, és az osztály, az ártatlanság és a status quo kihívásainak témáit dolgozza fel. Egyelőre normális mozgóképes anyag nincs róla.

Hozzászólás