Gru 2

Manapság már a számítógépes animációval készült filmek is futószalagon készülnek és egyre nehezebb találni valami egyedit a sok tucatdarab között. Az idei felhozatal tartalmazott bőven kliséket, kis keresgélés után mégis fel lehet lelni néhány kreatív darabot. És örömteli, ha a folytatás még jobb lesz, mint az első. Ritkaság az ennyire szórakoztató, érdekes karakterekkel tele pakolt történet, amiből elnéznénk még jó pár részt a jövőben.

bscap0378

Önmagában Gru elvinné a filmet a hátán, mégis kevesebb lenne, ha nem volna az igaz ügyért harcoló, szerethető segítőtárs mellett egy kifejezetten jól megírt gonosz is. A munka és a család közötti párhuzam átmenet se válik üressé. Mindig tartogattak az írók valami bravúrt, hogy ne lankadjon a figyelmünk. Az egyértelmű ábrázolás mellett egész érdekes lett minden egyes perce a játékidőnek. A stáblista alatti jelenetek meg igazán fergetegesen tesznek végső kísérletet rekeszizmaink utolsó megdolgoztatására. A minionoknak meg spin-offot követelünk!

bscap0376

Jobb közös családi szórakozást keresve se találhatna senki. Garantált a jókedv, lehetetlen ok a csüggedésre, ha ezt a mozit tesszük be a lejátszóba. Bármikor le lehet akár újra kapni a polcról ismét, míg a harmadik felvonásra várunk. Egy 8/10-et simán megért az élmény.

Hozzászólás